MAJ U ZNAKU POZORIŠTA

0 768

-Bogata pozorišna ponuda-

okc

U okviru svojih aktivnosti Obrazovno kulturni centar, Sečanj je drugu polovinu maja rezervisao za pozorišnu umetnost. Počevši od 15. maja, pa u naredna tri vikenda publika će imati priliku da vidi tri pozorišne predstave. Mesto dešavanja Dom kulture u Sečnju.

Prvo će se 15. maja (petak) gledaocima predstaviti glumci Amaterskog pozorišta “Đorđe Damjanov Đekša” iz Jaše Tomića sa Nušićevim Narodnim poslanikom u režiji Stevana Popare. Nakon toga, 23. maja (subota) ljubitelji pozorišta će moći da vide predstavu Generalna proba samoubistva Dušana Kovačevića, u režiji Darka Grahovca a u izvođenju Pozorišne trupe “Teatar na granici” iz Jaše Tomića. Poslednjeg vikenda, 29. maja (petak) u goste dolazi predstava Čekajući Marčela koja je nastala u koprodukciji Kulturne scene “Male stvari” iz Trebinja i Teatra FEDRA, Bugojno u režiji Željka Miloševića.

Ovakvim programskim aktivnostima Obrazovno kulturni centar, Sečanj želi da razvija, unapređuje i podiže opšti nivo kulture u lokalnoj sredini, zadovoljavajući kulturne potrebe građana. Imajući u vidu značaj ovakvih aktivnosti bilo bi i lepo, ali i korisno da građani taj značaj prepoznaju i da u velikom broju, tokom tri pozorišne večeri, ispune salu Doma kulture.

Sve predstave počinju u 20 časova. Ulaz je slobodan.

NMR Info

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.