Majica jedna donacije vredna

0 1.821

unnamed

Velika kampanja za decu koja boluju od Batenove bolesti je pokrenuta od strane Udruženja Život i preduzeća Boost- team.

Specifičnost kampanje je to što nije u pitanju klasična donacija, već sredstva za ovu decu prikupljamo kroz prodaju majica. Na majicama  je logo njihovog udruženja, a mogu da štampaju logo ili slogan Vaše firme ili nešto po Vašem izboru.

Budući da su sredstva potrebna za rad udruženja vrlo visoka i da je svaki prikupljen dinar i više nego dobrodošao, pozivaju Vas da se uključite u kampanju i postanete deo njihove priče.

Možete se uključiti kupovinom majica sa porukom Udruženja Život: MAJICA JEDNA DONACIJE VREDNA. ZAJEDNO ZA ŽIVOT. Ono što nude Vama kao kompaniji koja želi da pomogne i uključi se u ovaj humani projekat jeste štampanje Vašeg loga/slogana na istu tu majicu.

Svaku kupljenu majicu Vam dostavljaju, te je možete dalje koristiti kao poklon za svoje poslovne partnere, zaposlene i sl. Na taj način postići ćemo zajedničku korist – promovisaće Vašu kompaniju i prikupiti novac za obolelu decu.

Zašto nam je važno da što više majica pustimo u opticaj kroz celu Srbiju?

Osnovna nit vodilja ove kampanje je uključiti što više ljudi koji će nositi ove majice i na taj način komunicirati sa drugima o potrebi pomaganja, kao i o mogućnosti da se uključe u projekat Udruženja Život i Boost Team- a, te pomognu deci oboleloj od Batenove bolesti.

Cena jedne majice je 920 dinara+pdv, a možete se uključiti kupovinom neograničenog broja majica. Kupovinom 5 ili više majica, Udruženje ŽIVOT uvrstiće Vas na spisak sponzora/donatora na svojoj internet stranici.

Porudžbinu možete ostvariti putem e-maila sonja@boost-team.com ili putem broja telefona 066/220- 215.

Obavezno posetite i web adresu Udruženja ŽIVOT na kojoj se nalaze fotografije majica.

U nadi da ćete kupovinom majica pomoći dečici oboleloj od Batenove bolesti i bar malo im olakšati teško detinjstvo,

Majica zivot

Inače, ŽIVOT je udruženje koje brine o dečici koja boluju od najtežih oblika retkih bolesti među kojima je i fatalna Batenova bolest.  Reč je o dečici koja već nakon treće godine prestaju da govore i da hodaju, gube vid i svakodnevno doživljavaju mnogobrojne epileptične napade. Ova deca su prikovana za krevet i aparat sa kiseonikom, hrane se putem cevčice i potreban im je konstantan nadzor. Na žalost, ova dečica najčešće umiru između 8. i 12. godine.

Deca obolela od Batenove bolesti su 100% – tni invalidi. Udruženje Život ulaže velike napore kako bi pomoglo oboleloj deci i njihovim porodicama, jer adekvatna briga o ovim mališanima iziskuje mnogo novca. Udruženje prikuplja novac za nabavku lekova, enteralne hrane, pelena, aspiratora i koncentratora kiseonika, invalidskih kolica i mnogih drugih sredstava koja im mogu ublažiti svakodnevnu patnju.

Među obolelim od Batenove bolesti bila je i mala Zoja koja je, na žalost, preminula u 8. godini. Upravo po njoj je i nazvan zakon koji će omogućiti brže dijagnostikovanje retkih bolesti u Srbiji.

Posetite i sajt Udruženja Život i upoznajte se sa Strahinjom, Teom, Aleksom, Aleksandrom i njihovim drugarima.

                                                   http://www.zivotorg.org/

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.