Malo zabavište u Jaši dobija nove igračke

0 1.164

Neformalna grupa ,,Mladi Jaša Tomić“ okupila se da ponovo učini nešto vredno za svoju zajednicu. Ovoga puta u okviru projekta “Puteva ima trista da se ode iz detinjstva, a samo se retki sete da ostanu večno dete“ radiće na tome da poboljšaju uslove života najmlađih, a za početak opremiće zabavište igračkama.

“Tokom realizacije projekta kupićemo nove igračke i knjige deci u zabavištu, održaće se i radionica kreativnog tipa u kojoj će učestvovati naši najmlađi sa svojim roditeljima, kao i mladi koji se uključe u samu realizaciju projekta, takođe će biti organizovana i humanitarna akcija prikupljanja igračaka i knjiga za naše najmlađe, gde ćemo pozvati sve ljude iz našeg sela da se uključe u ovu akciju i doniraju našim najmlađima. Ovim projektom želimo da podstaknemo mlade na aktivizam, volonterizam, humanost i da promovišemo međugeneracijsku saradnju.“, kaže Jelena Pandurski, predstavnica i lider ove neformalne grupe mladih.

Ovaj omladinski projekat se sprovodi uz podršku Centra lokalne demokratije Subotica, Resurs centra u okviru programa „MLADI SU ZAKON“, a finansira ga Ministarstvo omladine i sporta. Osim Jelene, na unapređenju života mladih u okviru grupe “Mladi Jaša Tomić” doprinose i Slađana Radosvljević, Monika Ekreš, Jovana Pfajfer i Vladimir Novčić.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana