Manifestacija „Karavan ljudskih prava“ u Sečnju

914

U okviru kampanje „16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama“ komisija za rodnu ravnopravnost opštine Sečanj je sa ostalim opštinama Srednjebanatskog okruga i gradom Zrenjaninom organizovala „Karavan ljudskih prava“.

Komisija za rodnu ravnopravnost opštine Sečanj je manifestaciju „Karavan ljudskih prava“ organizovala  4. decembra 2018. godine u Domu kulture u Sečnju. To je bila prilika da se predstave svi članovi komisije a održan je i prigodan program. Učenici dramske sekcije srednje škole „Vuk Karadžić“ iz Sečnja su u scenskom nastupu prikazale kako i na koji način se današnje gereracije ponašaju i rešavaju probleme. Scenski nastup je u režiji Ana Marije Andrijašević i Zorice Novaković. U nastavku je Gorana Aćimović recitovala svoju pesmu „Ako zaboraviš mene“ a učestvovali su i učenici trećeg razreda osnovne škole „Aleksa Šantić“ iz Sečnja.

Prisutnima su se obratili Biljana Savović predsednica komisije za rodnu ravnopravnost opštine Sečanj i Predrag Rađenović predsednik opštine Sečanj.

Manifestaciji prisustvovali i gosti, predstavnici grada Zrenjanina i opštine Žitište.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.