Mesna zajednica Jaša Tomić bez sekretara

1.595

U petak, 26. januara 2018. godine održana je X sednica Saveta mesne zajednice Jaša Tomić. Na Dnevnom redu šest tačaka i to:

 1. Usvajanje zapisnika sa prethodne sednice Saveta MZ Jaša Tomić,
 2. Informacije o nastalom problemu u FK „Radnički 1911“ Jaša Tomić,
 3. Informacije sa sastanka sa Predragom Rađenovićem, predsednikom opštine Sečanj o investicijama i budžetu za 2018. godinu,
 4. Donošenje odluke o preraspodeli sredstava nevladinim organizacijama,
 5. Produženje Ugovora o delu komunalnom radniku Dumanić Sretenu i
 6. Razmatranje molbi i zahteva.

Sastanku prisustvovalo šest članova Saveta i Zarin Milivoj, predsednik FK „Radnički 1911“ sa svojim saradnicima.

 • Savet Mesne zajednice Jaša Tomić razmatrao je kao tačku Dnevnog reda: Donošenje Odluke o preraspodeli sredstava nevladinim organizacijama i doneo odluku da se da fudbalskom klubu da 240.000,00 dinara, rukometnom klubu 240.000,00 dinara, 100.000,00 dinara kulturi i 20.000,00 dinara Udruženju žena „ LJiljan“.
 • Savet Mesne zajednice Jaša Tomić razmatrao je kao tačku Dnevnog reda: Informacija o nastalom problemu u FK. „Radnički“ Jaša Tomić i pokušavanje pronalaženja rešenja za prevazilaženje istih i doneo odluku da novi komunalni radnik u trajanju od šest meseci radi na poslovima domara u Fudbalskom klubu Radnički.
 • Savet Mesne zajednice Jaša Tomić na svojoj 10 ( desetoj ) sednici održanoj 26.01.2018. godine razmatrao je kao tačku Dnevnog reda: Informacije sa sastanka kod predsednika opštine Sečanj o investicijama i budžetu za 2018. godinu i doneo sledeću odluku da se zbor građana održi 17.02.2018. godine u Domu kulture u 19:00 časova
 • Savet Mesne zajednice Jaša Tomić razmatrao je kao tačku Dnevnog reda: Produženje Ugovora o delu komunalnom radniku Dumanić Sretenu i doneo odluku da se produžava se Ugovor o delu Dumanić Sretenu komunalnom radniku Mesne zajednice Jaša Tomić na šest meseci pod istim uslovima.
 • Savet Mesne zajednice Jaša Tomić razmatrao je kao tačku Dnevnog reda: Razmatranje molbi i zahteva i doneo odluku da se usvaja Zahtev Popara Novice o sporazumnom raskidu radnog odnosa na mestu Sekretara u Mesnoj zajednici Jaša Tomić.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.