Mile Zarin novi predsednik

0 1.280

U subotu, 6. februara 2016. godine u hali sportova održana vanredna skupština fudbalskog kluba „Radnički 1911“ zbog neopozive ostavke Spase Mladenovskog, predsednika kluba.

Zarin - 01

-„Od početka priprema za jesenji deo sezone evidentni su problemi u klubu. Problemi su se samo nizali koje nisam uspevao da rešim i to je bilo dovoljno da donesem odluku. Mada nije samo to bio razlog. Mnogo važnija stvar koja je definitvno pomogla da donesem takvu odluku je sam opstanak kluba. Nije toliko strašno ispasti iz lige koliko je strašno da se klub zatvori. Drago mi je da je Mile Zarin prihvatio da u ovim teškim vremenima vodi klub a posebno što je i on mišljenja da klub mora opstati. Mile je pun ideja i planova, posebno kada su mladi naraštaji u pitanju i to nesumnjivo daje nadu u svetlu budućnost našeg fudbalskog kluba“ – izjavio je Spaso Mladenovski, sada već bivši predsednik kluba.

Apsolutnom većinom, bez i jednog uzdržanog, i glasa protiv, za novog predsednika izabran je Mile Zarin.

U svom izlaganju Mile je između ostalog rekao:

-„Mnogo je važno da shvatimo kako nisam samo ja bitan i da jedan čovek ne može sve da uradi. Za sve naše obaveze koje će se nametati moramo svi da učestvujemo i samo svi zajedno možemo uraditi sve što je potrebno da klub vratimo na mesto koje njemu pripada

Inače, uz zamenu nekoliko članova sadašnjeg Upravnog odbora Mile planira da pozove mnogo ljudi koji mogu pomoći klubu. Jedna od prvih obaveza novog rukovodstva je pronalaženje trenera i nekoliko igrača a kako kaže Zarin do utorka će sve biti mnogo jasnije.

Ostaje nam samo da im poželimo mnogo uspeha a u nastavku ćemo objaviti ko će privatiti mesto trenera i kompletan tim.

Zarin - 03

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana