Mobilna ambulanta posetila Jašu

0 866

mobilna ambulanta - 01U nedelju, 3.11.2013. od 9.00 časova u Mesnoj zajednici Jaša Tomić održana akcija lekarskih pregleda osoba starijih od 65 godina. Na samom početku u holu mesne zajednice stvorila se velika gužva zainteresovanih meštana, ali pored nasmejane i vedre ekipe mobilne ambulante ni čekanje nije teško palo.

Preko 60 stanovnika Jaša Tomića, starijih od 65 godina, pregledano u nedelju, a mobilna ambulanta posetila je i više od 10 teže pokretnih starih lica i obavilo preglede u kućnim uslovima.

mobilna ambulanta - 17-„Knjiga puna utisaka zadovoljnih građana…gde preovladavaju komentari …“dodjite nam opet…“…“ovo bi trebalo češće…“ Hvala što mislite na nas…“. Na lokalnoj samoupravi je da nam omogući da ovakve preglede sprovodimo 1-2 puta godišnje i nakon zavšetka projekta“ izjavila je koordinatorka projekta, dr Svetlana Sovrlić za NMR Info.

Inače, akcija se sprovodi u svim naseljenim mestima opštine Sečanj a u sklopu projekta „Mobilna ambulanta“ DZ Sečanj, Ministarstva zdravlja Republike Srbije, DILS-a u saradnji sa Biskupijskim Caritas-om Zrenjanin.

mobilna ambulanta - 10 Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana