MOMIR RNIĆ NOVI TRENER RK HERCEGOVINA

0 1.146

Zlatni olimpijac, nekadašnji kapiten rukometne reprezentacije Jugoslavije, Momir Rnić novi je trener Rukometnog kluba Hercegovina iz Sečnja.
Popularni Čape vratio se na mesto odakle je i krenuo u osvajanje simpatija brojnih ljubitelja rukometa, koji su ga podržavali u igračkoj, ali kasnije i kroz karijeru trenera i rukometnog stručnjaka.
– Ne znam da li je to zato što sam se vratio u moj Sečanj, ali odziv igrača na treninzima koje smo započeli u okviru priprema za novu sezonu, je zaista sjajan, danas je radilo 25 rukometaša, a to su za trenera uvek slatke muke – naglasio je Momir Rnić, nakon preuzimanja ekipe, koja je trenirala na tartanom pokrivenom terenu pod otvorenim nebom, koji se nekada zvao Kazan.
– Eto kako to život uredi, Momir je kao izuzetno talentovani rukometaš Hercegovine, baš ovde trenirao i sada se vratio kao trener – istakao je Igor Denda, agilni član uprave RK Hercegovina, uz napomenu da klub angažovanjem renomiranog stručnjaka ne skriva ambicije i plasman u viši rang takmičenja.

 

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.