“Mrchonis pizze” – porodična pizza dostava koja i dalje oduševljava kvalitetom

0 1.111

foto-22

Na početku su imali ideju da svoje meštane obraduju izvrsnim picama koje bi im doneli na kuću, poštedeli ih trošenja vremena pripremanja ručka, večere ili hrane za goste. Pet godina kasnije, ove sutješčanske pice se traže u više od desetak mesta u našoj okolini.

To je rezultat porodičnog zalaganja i zajedničkog cilja da se pice koje se naprave budu bogate, ukusne i ono najvažnije – vruće u rukama kupaca.

“Naš moto i jeste da se na stolu naših kupaca nađe vruća pica, takva je i najbolja. Zbog toga naši dostavljači imaju zadatak da picu isporuče najmanje za pola sata”, kaže vlasnica pica dostave Gabrijela Šaru.

“Najlepše je raditi sa porodicom, to se uostalom i vidi u našim picama, pravljenje su sa ljubavlju”, kaže Gabrijela.

O ukusima takođe vredi pričati, jer se ove pice nadaleko izdvajaju upravo zbog svežine sastojaka i bogatog nadeva u koji ulazi čak četiri vrste sira o čemu svedoče i fotografije koje možete videti.

KAKO NASTAJTE MRCHONIS PIZZA POGLEDAJTE OVDE >>>

[slideshowck id=39317]

Saznali smo i da Mrchonijeva Specijal pica sa suvim vratom i kajmakom često stiže do Zlatice i Lazareva, Botoša ili Jarkovca, ali i da zalutaju i posetioci iz Zrenjanina koji su čuli da se u sutješčanskom kutku prave pice izvanrednog ukusa i kvaliteta.foto-23

Osim pomenute Specijal pice, mi izdvajamo i Chicken picu sa pilećim mesom i šampinjonima, nesvakidašnje ukusnu Gurmansku picu sa slaninom i suvim vratom te regularnu ljutu pica majstorice dodatno zaljute sosom ili papričicama po želji.

“Laska nam zaista to što smo uspeli da u jednoj razuđenoj opštini, gde ljudi nemaju priliku da uživaju u dobrim picama donesemo nešto drugačije, zanimljivo i na dohvat ruke”, dodaju iz ove picerije i podsećaju da jedini stižu do vas po kiši i snegu koji nas čeka ove godine.

Radno vreme ove pica dostave iz Sutjeske je svakog dana od 14 časova pa sve do ponoći.

Dostava njihovim vozilom se trenutno radi samo za okolna mesta: Banatski Despotovac, Sečanj, Krajišnik, Zlatica i Lazarevo.

Pice možete poručiti na telefon 063-8358 876, a na raspolaganju su vam i pice za zabave i proslave koje uvek možete naručiti dan ranije.

[slideshowck id=39323]

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana