Nagrade i pohvale za najbolje fotografije Foto safarija Jaša Tomić, izložba na trgu ispred Gradske kuće u Zrenjaninu

0 729

U nedelju, u holu Kulturnog centra Zrenjanin, upriličena je svečana dodela nagrada fotografima, čije su fotografije izabrane za najbolje u sezoni 2022. Pored dodele nagrada, najavljeno je i otvaranje izložbe fotografija na Trgu slobode, u Zrenjaninu. Svečanost je pesmom otvorila Katarina Nikolić, solistkinja iz Jaše Tomić, a potom je prisutne pozdravila Ankica Dostanić iz KCZR.

Direktorka Turističke organizacije Opštine Sečanj, Miljana Milošević, je uručila nagrade i pohvale za odabrane fotografije na ovogodišnjem konkursu „Foto safari Jaša Tomić 2022“. Dodeljene su nagrade za prva tri mesta u kategoriji pojediničnih radova i kolekcija, po oceni stručnog žirija. Nagrađene su i fotografije, koje je publika izglasala na izložbi fotografija, koja je bila održana u Jaši Tomić.
-„Slavimo mali jubilej, i 5 godina postojanja Foto safarija Jaša Tomić. Iz godine u godinu, manifestacija je sve bolja. Za to su pored nas organizatora, svakako zaslužni pokrovitelji, Opština Sečanj i Turistička organizacija opštine Sečanj, kao i Mesna zajednica Jaša Tomić, koja nas podržava. Od samog početka, sa nama su KUD „Jandrija Tomić – Ćić“ kao i udruženje žena iz Krajišnika. Posebno smo zahvalni Predragu Rađenoviću, tadašnjem predsedniku Opštine Sečanj, sadašnjem načelniku Srednjobantskog upravnog okruga, i Nebojši Meljancu sadašnjem predsedniku opštine Sečanj, kao i njegovim saradnicima. Zahvalnost upućujemo i biblioteci “Jovan Dučić” iz Sečnja, na čelu sa direktorkom Draganom Pantović, foto modelima i svim ljudima dobre volje, koji nam godinama pomažu”, istakao je jedan od organizatora, Spaso Mladenovski.

Galerija  slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana