Naši pčelari osvojili medalje na sajmu pčelarstva u Tuzli

0 942

Na prestižnom međunarodnom sajmu pčelarstva u Tuzli naši pčelari osvojili zlatne, srebrne i bronzane medalje za med i proizvode od meda.
Nevena Dori, pčelarka iz Boke osvojila je srebrne medalje za livadski med i propolis kapi a Saša Ćosić pčelar iz Jaše Tomić zlatnu medalju za cvetni med i bronzanu za med uljane repice.
Ovogodišnji sajam pčelarstva pod nazivom 17. MEDENA TUZLA se upravo održava a ocenjivanje kvaliteta meda je bilo održano 17. septembra.
-„Za prvo učešće na ovako velikom sajmu pčelarstva predao sam dva uzorka i oba su nagrađena. Svakako sam prezadovoljan i nesumnjivo ću svoje uzorke predati i sledeće godine. Naravno da su važne i značajne nagrade ali su meni važni i laboratorijski rezultati kvaliteta proizvoda mojih pčela. Moram se zahvaliti koleginici i pčelarki Ivani Vilotić iz Užica koja nam je pomogla u realizaciji i učešću na sajmu.“ za NMR Info izjavio Saša Ćosić.
-„Ovo mi je druga godina kako učestvujem na sajmu pčelarstva u Tuzli. Prošle godine sam osvojila zlatnu medalju za cvetni med a ove godine srebrnu za livadski med i propolis. Zadovoljna sam rezultatima jer pokazuju kako je naš med kvalitetan i da radimo ispravno“ rekla je Nevena Dori.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana