Nerešeno pred svojom publikom

0 1.275

Radnicki-Vojvodina-01U nedelju, 28. septembra 2014. godine fudbaleri Radničkom na svom terenu dočekali ekipu Vojvodine iz Bašaida. Pre početka utakmice minutom ćutanja odana pošta preminulom legendarnom fudbaleru Bošku Petrovu.
Mnogi su očekivali pobedu domaćina protiv ekipe koja posle 6 kola nije osvojila ni jedan bod. Prvo poluvreme u blago prepoznatljivoj igri ekipe Radničkog kada igra na svom terenu, propušteno nekoliko šansi, dobra odbrana gostiju i to je gotovo sve što se moglo videti u tom delu utakmice.
Početak drugog poluvremena i gol Pejina najavljuje bolju igru, ali sve je ostalo na iščekivanju. Neobjašnjivo loša igra domaćina koju gosti sve više koriste i ugrožavaju gol Savkova. U jednom od napada gostiju golman Savkov je povređen i bilo je pitanje da li će moći da nastavi. Iako povređen Savkov nastavlja sa igrom, ali gosti zbog loše odbrane često napadaju i uspevaju da izjednače rezultat. Čak ni sudijske nadoknade od 5 minuta ne pomaže ekipi Radničkog da ugroze gol Vojvodine i na svom terenu osvoje tri značajna boda.

Radnicki-Vojvodina-42
Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana