Nerešeno protiv Krajine

0 1.055

Jedna od nekoliko kontrolnih utakmica u pripremnom periodu za prolećni deo sezone ekipa Radničkog 1911 danas odigrala prvu i to protiv ekipe Krajina iz Krajišnika.

Radnicki 1911 - Krajina - 13

Trener Radničkog 1911, Gardinovački je pored četiri standardna prvotimca (Raič, Slavković, Đurić i Peka) koji su bili opravdano sprečeni svim igračima pružio šansu na ovoj utakmici. Gardinovačkom je ovo bila dobra prilika da na terenu upozna sve igrače i konačno stvori sliku sa kojim potencijalom raspolaže.

Za Radnički 1911:

Savkov, Treunov, Mihajlović, Vidić, Fazekaš, Savić, Radivoj, Stajin, Pejin, Pavlović i Sikimić.

Rezerva:

Damjanov, Mitić, Bajus, Živanov i Boroš.

Trener: Gardinovački

Za Krajinu:

Rodić, Dumanić, Stojisavljević D., Kosanović, Stojisavljević S., Stojanovski, Kukolj, Ferenčak, Praštalo, Zorić i Bajić.

Rezerva:

Grubor i Dlačić.

Trener: Radanović

Radnicki 1911 - Krajina - 27Po veoma prohladnom i kišovitom vremenu odigrana je korektna prijateljska utakmica, neizvesna do samog kraja. Domaćini, iako nervozno počinju, od samog početka vrše pritisak i do dvadesetog minuta igra se na strani gostiju. Samo je jedna greška golmana Rodića bila potrebna da je Pejin iskoristi i u 15. minutu postigne gol.  Sledi blago opuštanje domaće ekipe i do kraja prvog dela pretežno se igra na sredini terena. Na izgled izjednačena igra je bila samo varka i obe ekipe beleže po nekoliko dobrih napada i propuštenih šansi. Povratak Savkova na gol domaćina je bio odličan potez Zarina, predsednika kluba, jer je svojim odbranama nesumnjivo uticao na rezultat.

Drugo poluvreme počinje u blažem tempu i očigledan je umor kod većine igrača. Domaći igrači vrlo brzo prepuštaju inicijativu gostima i u 67. minutu izvanredan gol Ferenčaka. U nastavku treneri koriste priliku da svim igračima daju šansu i to rezultuje malo slabiju igru. Sve u svemu, dobra utakmica koja je nesumnjivo pomogla trenerima, a posebno ekipi Radničkog 1911 koji su pokazali da će za mnoge ekipe ipak biti dostojan protivnik.

Radnički 1911 svoju drugu kontrolnu utakmicu igra opet na svom terenu i to u četvrtak a protivnik je ekipa Bega iz Novog Itebeja. Utakmica počinje u 16.30 časova.

Radnicki 1911 - Krajina - 47

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana