Novi pod u jašatomićkoj hali sportova

0 502

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta je sa predsednikom opštine Sečanj Nebojšom Meljancem potpisao ugovor o prenosu sredstava za finansiranje investicionog održavanja poda u sportskoj hali u Jaša Tomiću.
Radovi na investicionom održavanju poda zgrade za sport i fizičku kulturu u Jaši Tomić su radovi na ugradnji novog sportskog poda od gume, a kojima prethode sve neophodne prethodne radnje nakon skidanja starog poda od parketa u smislu: sanacije pukotina, pripreme podloge, nanošenje prajmera, ugradnja hidro i termoizolacije, izrada nove košuljice… Novi pod će ispunjavati određene sportske sertifikate. Ovim će se poboljšati uslovi rada i treniranja u objektu kako estetski tako i higijenski.
-“Jašatomićka hala sportova se koristi više od četiri decenije i jedna je od tri u našoj opštini. U toku su pripreme za pokretanje Javne nabavke za izvođača radova. Očekujem da će se u toku letnjeg perioda izvesti radovi i da će se poboljšati uslovi rada i treniranja u objektu kako estetski tako i higijenski.”, rekao je Nebojša Meljanac predsednik opštine Sečanj.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana