Novinarstvo je posebna hrabrost

0 899

Traže se hrabri volonteri!
volonteriZanima vas šta se dešava u vašem kraju i želeli biste da znaju i drugi? Volite da pišete, a nemate priliku gde? Komunikativni ste i timski igrač? NMR INFO je onda medij u kom ćete uživati da radite.
Pozivamo sve one koji bi želeli da poklone deo svog slobodnog vremena pišući za Našu Malu Redakciju i time doprinesu većoj medijskoj vidljivosti svih događaja u opštini.
Potrebno je da poznajete rad na računaru i internetu, da koristite word program, a po mogućnosti i rad na wordpress platformi, što nije u potpunosti neophodno.
Volonteru dopisniku će biti omogućen odlazak na sve događaje u opštini, ali i u regionu putem akreditacija koje dobija od redakcije. Pored toga, neizbežni su kontakti i iskustvo koje može značiti u kasnijem napredovanju.
Od volontera dopisnika se očekuje da po dogovoru isprati događaje u opštini, napiše vest ili najavu ili uradi zanimljiv intervju.
Zainteresovani mogu da se prijave na mejl natasasaru@gmail.com i smladenovski@gmail.com. Za sve one koji se prijave na mejl natasasaru@gmail.com do 10. aprila biće obezbeđena i kratka obuka iz osnova novinarstva ali i internet novinarstva. Radionice će držati diplomirani novinari i novinari sa iskustvom.
NMR Info se do sada pokazao kao portal koji u proseku poseti i do hiljadu čitalaca dnevno, a na njemu pored školovanih novinara pišu i književnici, ali i svi građani koji smatraju da javnost o nekoj pojavi treba da zna.
Ne propustite ovu sjajnu priliku za sticanje iskustva i kontakata, druženja i novih znanja.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana