Održan 5. „Carp cup“ u Krajišniku

0 2.498

U nedelju 27.09.2020 na jezeru u Krajišniku održan je peti po redu „Carp cup“ koji je organizovalo udruženje sportskih ribolovaca Amur.
Ulovljeno je svega 13 riba ukupne težine 32.62 kg. Bez ulova je ovog puta bilo čak 13 ekipa. Prvo mesto sa 4 ulovljene ribe osvojila je ekipa „Mambe“ iz Zrenjanina. Drugi su bili momci iz ekipe „Demita“ sa ulovljene 2 ribe, takođe iz Zrenjanina. Čast domaćina sačuvali su iskusni ribolovci iz ekipe „Složna Braća“ koji su ujedno ulovili i najveću ribu na takmičenju, šarana teškog 5.34 kg
-„Povoljni vremenski uslovi i „naoštreni“ ribolovci ovoga puta nisu uspeli da nateraju šarana i amura da grizu, kako smo očekivali. Kako mi ribolovci znamo da kažemo, kad riba radi-hvataju svi a kad ne radi, samo oni koji znaju.
Ovim takmičenjem smo završili lov šarana za ovu godinu. U planu su dva takmičenja u lovu štuke, jedno u oktobru i završno sredinom novembra kada planiramo da napravimo veliko druženje uz praseće pečenje, vruću domaću pitu i živu muziku.
Zahvaljujemo se svim takmičarima i sudijama na učešću u ovom a i svim prethodnim i budućim takmičenjima“ izjavio je za NMR Info Željko Savić predsednik ribolovačkog udruženja „Amur“.
U toku takmičenja ribolovcima su podeljene pljeskavice na pozicijama na kojima su pecali, iz već poznatih razloga. Iz istih tih razloga, proglašenje pobednika, dodela novčanih nagrada i pehara obavljeno je na samom jezeru.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana