ODRŽAN DRUGI MEMORIJALNI TURNIR “KARASI I LEGENDE RUKOMETA“

749

U petak i subotu, u Sečnju je održan 2. Memorijalni rukometni turnir “Karasi i legende rukometa“.

Prvog dana turnira, uprkos lošim vremenskim uslovima, turnir su otvorili najmlađi takmičari. Na terenu su se našli dečaci i devojčice, prvo su igrali RK “Hercegovina“ i RK “Obilić“, a zatim RK “Proleter“ i RK “Radnički“ iz Jaše Tomića, da bi u finalu igrali RK “Hercegovina“ i RK “Proleter“, uz pobedu i osvojen pehar za dečake RK “Proleter“.

U pauzi između polufinalnih i finalnih utakmica dečaka, zaigrale su i devojčica koje će od sledeće sezone igrati pod okriljem RK “Hercegovina“ (mešano iz Sečnja i Despotovca), a suparnice su im bile devojčice iz Mužlje.

Drugog dana turnira goste je pozdravio Igor Denda predsednik RK „Hercegovina“ i Momir Rnić, rukometna legenda, osvajač zlatne i bronzane medalje na Olimpijskim igrama 84. i 88. kao i zlata na Svetskom prvenstvu 86.godine. Čast da svečano otvori turnir pripalo je Predragu Rađenoviću, predsedniku opštine Sečanj.

U kategoriji seniora u planu je bilo da učestvuju 3 seniorske ekipe, ali su u poslednji čas učešće otkazali prijatelji iz RK “Mokra Gora“ iz Zubinog Potoka, pa je jedina seniorska utakmica odigrana između domaćina RK “Hercegovina“ i gostiju iz Zrenjanina, RK “Proleter“. Bolji je bio Proleter, a pehar koji je obezbedio RSV u ruke kapitena Marka Gaćinovića predao je Ivan Mandić, stručni saradnik u RSV.

Za sam kraj ostala je utakmica veterana, u kojoj su se takođe sastali veterani RK “Hercegovina“ i RK “Proleter“, a tek nakon izvođenja sedmeraca pobedu su obezbedili igrači veteranske ekipe Proletera.

Pehar namenjen pobedniku u veteranskoj konkurenciji uručio je Nedeljko Vučković proslavljeni trener, rodom iz Sečnja, a pehar najboljem igraču, Momiru Rniću, dodelio je Igor Denda predsednik RK “Hercegovina“.

Domaćini su se pobrinuli da svi prisutni uživaju u prijatnom ambijentu na otvorenim terenima “Partizanovo“, a na tribinama su se našla brojna lica iz sveta rukometa, prijatelji kluba i meštani.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.