Održan fudbalski turnir ,,Kup Libertatea“ za školarce

0 829

Finalni turnir u malom fudbalu za školarce ,,Kup Libertatea“ održao se prošle nedelje u Sutjesci. Ovaj turnir tradicionalno organizuje redakcija lista na rumunskum jeziku ,,Libertatea“, a na turniru je učestvovalo sedam ekipa iz osnovnih škola ”Prvi Maj” iz Vladimirovaca, ,,Korolan Doban’’ iz Kuštilja, ,,Sveti Đorđe iz Uzdina, zatim iz vršačke osnovne škole ,,Olga Petrov’’ i iz škole domaćina ,,Ivo Lola Ribar’’ iz Sutjeske.
Turnir se održao na terenu sutješčanskog stadiona ,,Tjentište“ a mala svečanost povodom otvaranja turnira obeležena je prezentacijom karate kluba ,,Radnički“ iz Sutjeske, kao i recitacijom na rumunskom jeziku Leticie Živojin koja se plasirala na Republičku smotru recitatora. Nakon pozdravne reči Teodore Smoljan počele su utakmice koje su se igrale po sistemu eliminacije. Posle odigranih utakmica, treće mesto je osvojila osnovna škola ,,Prvi maj“ iz Vladimirovaca, drugo mesto je osvojila osnovna škola ,,Sveti Đorđe“ iz Uzdina, dok je pobednik turnira osnovna škola ,,Olga Petrov“ iz Vršca. 934883_654588761223029_1258798177_n
Ekipa Sutješčana igrala je u sastavu: Lazar Suču, Gabriel Kondan, Radovan Kurunci, Dejan Popić, Dragan Ćaleta, Ognjen Manojlović, Jovan Grmuša, Stefan Mamlić, Sebastijan Miloš, Valentin Miloš, Petar Bodrožan, Kristijan Dalja, Mario Živoin i Denis Ognjan. Trener ekipe je Pavel Popović.

N.Š.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana