Održan III Memorijalni turnir veterana u malom fudbalu „Boško, Coban i Pevac“

1.095

U subotu, 28. oktobra 2017. godine održan III Memorijalni turnir veterana u malom fudbalu „Boško, Coban i Pevac“. Organizacija turnira je pripala fudbalskom klubu „Radnički 1911“ uz veliku podršku opštine Sečanj i sponzora.

Preko 160 veterana,  iz deset gradova učestvovalo je na turniru a prosečna starost igrača je bila preko 50 godina. Najstariji učesnik bio je  Ratomir Gajić (75 godina) iz Brčkog.

Skup učesnika organizovan je u hotelu „Crveni cvet“ u Sečnju.

Pre odlaska u Jašu Tomić predstavnici ekipa na čelu sa Predragom Rađenovićem posetili grob i odali pomen pokojnom predsedniku Predragu Miloševiću Karasiju.

Publiku u lokalnoj hali sportova i fudbalere veterane okupljene u Jaši Tomiću pozdravio je i Predrag Rađenović, predsednik opštine Sečanj, naglasivši da će ovakva sportska druženja uvek imati podršku lokalne samouprave a Mile Zarin se zahvalio što su došli u tako velikom broju i poželeo im dobrodošlicu.

Parastos za upokojenje duša usnulih slugu Božijih bivših fudbalera Boška, Cobana i Pevca održali protonamesnici Miladin Jović i Ivan Mučalov uz služenje sveštenika iz Rumunske Pravoslavne Crkve.

U hali sportova u Jaša Tomiću je održano takmičenje veterana u malom fudbalu. Zanimljiivo je da je na ovom turniru boje „Politehnike“ branilo nekoliko bivših rumunskih reprezentativaca, a domaći fudbaler Jovo Šijaković (63) jedini je igrao bos.

Treće poluvreme, podela zahvalnica i pehara, uz veselje organizovano je u sečanjskom hotelu „Crveni cvet“.

Ove godine na turniru učestvovalo deset ekipa i to: Akademac VMA, Crvena Zvezda, Partizan, Politehnika iz Temišvara, Proleter, Banja Luka, Brčko, Loznica, Kikinda i Radnički 1911. Ekipa beogradske Crvene zvezde pobednik je III Memorijalnog turnira u malom fudbalu za veterane.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.