Održan sastanak i žreb za baraž klubova PRL „Sever“ M

0 2.388

U prostorijama Rukometnog saveza Vojvodine, održan je sastanak sa klubovima, koji će igrati u baražu i boriti se za popunu Super B rukometne lige za muškarce. Predstavnici ekipa RK „Banatski Karlovac“, RK „Hercegovina“ i RK „Inđija“ su izvukli takmičarske brojeve i dogovorili detalje vezane za odigravnje utakmica.

Raspored utakmica je sledeći:

Utakmica broj 1 između ekipa RK „Banatski Karlovac“ iz Banatskog Karlovca i RK „Inđija“ iz Inđije biće odigrana u Banatskom Karlovcu, u subotu 19. septembra 2020. godine sa početkom u 19:00 časova.

Utakmica broj 2 između ekipa RK „Inđija“ iz Inđije i RK „Hercegovina“ iz Sečnja biće odigrana u Inđiji, u sredu 23. septembra 2020. godine sa početkom u 19:00 časova.

Utakmica broj 3 između ekipa RK „Hercegovina“ iz Sečnja i RK „Banatski Karlovac“ iz Banatskog Karlovca biće odigrana u Jaši Tomiću, u nedelju 27. septembra 2020. godine sa početkom u 19:00 časova.

Utakmice se igraju u trajanju od 2 h 30 minuta u skladu sa Međunarodnim Pravilima rukometne igre i pozittivnim propisima RSS, na osnovu kojih će se utvrditi i konačan plasman, nakon odigrane sve tri utakmice.

Bez obzira na mere, koje u vreme odigravanja utakmica budu na snazi, ove utakmice će biti odigrane bez prisustva publike, a sve će se prenositi putem „live stream“ o čemu će svi ljubitelji rukometa biti blagovremeno obavešteni.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana