Održana 26. sednica Skupštine opštine Sečanj

0 1.937

Arsen Plahin, predsednik Skupštine opštine Sečanj sazvao je 26. sednicu Skupštine opštine Sečanj koja je održana 9. avgusta 2019. godine.
Sednici od 23 prisustvovalo je 17 odbornika dok opoziciona Odbornička grupa „Za bolji život opštine Sečanj“ i dalje ne prisustvuje i ne učestvuje u radu Skupštine opštine Sečanj.
Sednici prisustvovali: Ljiljana Kitić, zamenica predsednika opštine, Slobodan Repac, pomoćnik predsednika i Darko Vukoje, pokrajinski poslanik.

1. Razmatranje Izveštaja o radu MZ Sečanj za 2018. godinu
2. Razmatranje Izveštaja o radu MZ Sutjeska za 2018. godinu
3. Predlog Programa podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za 2019. godinu
4. Razmatranje Informacije o ostvarenim prihodima i izvršenim rashodima budžeta opštine Sečanj za period od 01.01.2019. – 30.06.2019. godine
5. Predlog Odluke o imenama i dopunama Odluke o budžetu opštine Sečanj za 2019. godinu – REBALANS II
6. Predlog Odluke o utvrđivanju novih ulica i zaseoka u opštini Sečanj
7. Predlog Rešenja o određivanju doktora medicine za stručno utvrđivanje vremena i uzroka smrti umrlih lica izvan zdravstvene ustanove i izdavanje potvrde o smrti
8. Odbornička pitanja i predlozi

Sednica je počela sa dva predloga dopune dnevnog reda. Prvi predlog je predsednika opštine a drugi od strane odborničke grupe SPS.
Odbornici su većinom glasova usvojili predlog predsednika opštine kao dopune dnevnog reda dok predlog odborničke grupe SPS nije usvojen ali je predsednik detaljno odgovorio na sva pitanja po svim traženim informacijama.
Sve odluke su donete većinom glasova dok je Predlog Odluke o utvrđivanju novih ulica i zaseoka u opštini Sečanj zbog nedorečenosti prebačena za narednu sednicu Skupštine opštine Sečanj.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana