ODRŽANA NEUZINSKA MAFINIJADA

U nedelju, 02. jula 2017. godine u prostorijama svečane sale restorana „Smile“  u organizaciji Aktiva žena ,,Đurđevak“ iz Neuzine održana je prva mafinijada.

Na manifestaciji su učestvovali: Udruženje žena Krajišnik iz Krajišnika, Aktiv žena Jarkovac, Asocijacija žena ,,Bokinski biseri“ iz Boke, Udruženje žena ,,Banatsko jagnje“ iz Boke, Udruženje žena „Vredne ruke“ iz Botoša, kao i domaćin Aktiv žena ,,Đurđevak“. Pored aktiva i udruženja na mafinijadi su se takmičili i pojedinci iz Neuzine i Jaše Tomića. Mafine je ocenjivao tročlani žiri u sastavu Branislava Rudan, LJiljana Kozlovački i Marija Palkovič.

Mafini su ocenjivani u tri kategorije, najlepši ,,na oko“ mafini, zatim po ukusu u kategoriji gostiju i po ukusu  u kategoriji domaćina.

Nagrade su otišle u Boku, Jarkovac, Jašu Tomić, a neke su ostale i u Neuzini.

Otvaranje mafinijade ulepšali su devojke i momci iz KUD-a „Jandrija Tomić – Ćić“ iz Krajišnika koji su se predstavili igrama iz Leskovca i Šopskim igrama. Sve goste zabavljao je Mozaik bend iz Zrenjanina, pa su svi gosti imali priliku da zaigraju i kolo, a i čardaš.

Galerija slika

Komentari
Učitavanje...