Održana promocija knjige ,,Umetnički ambasador” prof. dr Adel Abdel Rahmana

0 562

U Domu kulture u Sečnju danas je održana promocija knjige prof. dr Adel Abdel Rahmana ,,Art ambassador” – ,,Umetnički ambasador” i otvorena je izložba slika egipatskih umetnika.
Dobra posećenost, kada su promocije knjiga u pitanju i uopšte kultura a sve prisutne i goste je pozdravila Branislava Rudan direktorka OKC-a organizatora današnje manifestacije.
Na promociji govorili dr Irena Cvijanović, naučni saradnik Istorijskog instituta u Beogradu, prof.dr Ola Yosef i autor. Reč je o međunarodnom izboru umetnika različitih generacija i stilske osobenosti. Knjigu je na srpskom i engleskom jeziku priredio Ljubiša Večanski, organizator međunarodnih kolonija u Pančevu.


Posle izlaganja prof. dr Adel Abdel Rahman uručio je zahvalnicu Ljubiši Večanskom u znak zahvalnost za dugogodišnju saradnju.
U ime Nebojše Meljanca predsednika opštine koji je zbog obaveza bio sprečen da prisustvuje promociji zahvalnice opštine Sečanj i OKC-a prof. dr Adel Abdel Rahmanu i mr. Ibrahim Hamzi, zameniku ambasadora Egipta u Beogradu uručila je Branislava Rudan.
Izložbu slika egipatskih umetnika svečano je otvorio profesor Helwana univerziteta dr Adel Abdel Rahman


Posle promocije pridružio se i Nebojša Meljanac predsednik opštine Sečanj koji je sa zamenikom ambasadora i sa umetnicima razgovarao o nastavku saradnje.

 

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.