Održana tribina za traktoriste u Sečnju

0 1.202

 

Branko Stamatović direktor Agencije za bezbednost saobraćaja sa svojim saradnicima, u saradnji sa lokalnom samoupravom i policijskom upravom iz Zrenjanina i Sečnja, realizovali su danas, 15.11.2022.godine, edukativnu tribinu za traktoriste.


Tribini, pored Agencije za bezbednost saobraćaja prisustvovao Milan Grubor zamenik predsednika opštine Sečanj, Darko Vukoje član opštinskog veća i Marko Škorić iz saobraćajne policije Zrenjanina i na taj način dali na važnosti i značaju samog događaja.


Na tribini za traktoriste, ukazano je na važnost i značaj poštovanja saobraćajnih propisa u vezi sa zakonskim odredbama koje traktor mora da ispunjava kada učestvuje u saobraćaju, kao i ponašanju vozača traktora. Poseban akcenat je ukazan na postojanje zaštitnog rama i kabine kod traktora, ali i najčešćim greškama koje vozači traktora prave u saobraćaju. Svi učesnici predavanja dobili su od Agencije poklone u vidu promotivno edukativnih materijala.


-„Danas smo imali priliku da razgovaramo sa poljoprivrednicima koji imaju traktore o tome koji su rizici u saobraćaju, šta dovodi do saobraćajnih nezgoda i kako da se bezbedno ponašaju u saobraćaju.“ – rekao je Branko Stamatović direktor Agencije za bezbednost saobraćaja.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana