Održana XIV redovna sednica Skupštine opštine Sečanj

780

U sredu, 27. decembra 2017. godine održana XIV redovna sednica Skupštine opštine Sečanj. Sednici prisustvovalo svih 23 odbornika a na dnevnom redu 16 tačaka. Sednici prisustvovali i pokrajinski poslanici iz redova SRS Milankov Ivica iz Novog Bečeja, Danijel Radić iz Zrenjanina i Darko Vukoje iz Sečnja, poslanik SNS, a na poziv Arsena Plahina, predsednika Skupštine opštine Sečanj sednici je prisustvovao i Nebojša Obrknežev iz Boke, predsednik opštinskog odbora SRS.

Sve tačke dnevnog reda su usvojene većinom glasova a najviše rasprava je bilu u prve dve i to: Odluka o izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine Sečanj za 2017. godinu – Rebalans III i Odluka o budžetu opštine Sečanj za 2018. godinu. Sve sugestije, predlozi i kritike bile su od strane odbornika iz redova opozicije SPS.

Odbornicima i gostima se prvo obratio Predrag Rađenović, predsednik opštine Sečanj i informisao ih o svemu šta se uradilo od početka njegovog mandata kao i planovi za sledeću godinu. Rađenović je svima čestitao nastupajuće praznike poželevši puno sreće i zdravlja.

Posle radne sednice u maloj većnici je održan prigodan koktel za odbornike i goste.

Galerija slika

Skraćeni video snimak sa održane XIV redovne sednice Skupštine opštine Sečanj.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.