Održana XV sednica Skupštine opštine Sečanj

850

U četvrtak, 8. marta 2018. godine u održana 15. sednica Skupštine opštine Sečanj. Sednici prisustvovao 21 odbornik a na dnevnom redu 28 tačaka. Sednici prisustvovao i Darko Vukoje, pokrajinski poslanik.

- Prodaja jagoda -

Pre početka sednice Predrag Rađenović, predsednik opštine i Arsen Plahin, predsednik Skupštine uručili cveće odbornicama povodom 8. marta.

Odbornici su usvojili sve Planove i programe rada mesnih zajednica kao i javnog komunalnog preduzeća, kulturnog centra, Crvenog krsta, turističke organizacije i biblioteke „Jovan Dučić“.

Usvojeni su i: predlog Odluke o eksternoj reviziji završnog računa budžeta opštine Sečanj za 2017. godinupredlog Odluke o izmeni Statuta opštine Sečanj, predlog Odluke o realizaciji budžeta jedinice lokalne samouprave u delu planiranih rashoda usluge socijalne zaštite za 2018. godinu, predlog Odluke o donošenju Lokalnog akcionog plana zapošljavanja opštine Sečanj za 2018. godinu, predlog Rešenja o obrazovanju Opštinskog štaba za vanredne situacije i predlog o utvrđivanju minimalnog iznosa izdvajanja za tekuće i investiciono održavanje delova zgrade i minimalnog iznosa naknade za rad  prinudno postavljeno profesionalnog upravnika i Odluke o  o opštim poslovima kućnog reda u stambenim i stambeno-poslovnim zgradama na teritoriji opštine Sečanj. Uvojenim Rešenjima razrešeni su stari i imenovani novi članovi Školskog odbora osnovne škole u Boki.

Usvojena su i rešenja o imenovanjima direktora. Miljana Milošević je ostala direktorka Turističke organizacije Sečanj a Milenko Vilić, direktor JKP „Sečanj“.

Odbornici SPS-sa su i na ovoj sednici Skupštine aktivno učestvovali u raspravama u gotovo svim tačkama dnevnog reda.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.