Održane radionice u OŠ „Slavko Rodić“ u Krajišniku

1.088

U OŠ „Slavko Rodić“ iz Krajišnika 01.-02. februara 2019. godine rađene su radionice koje su oragnizovane od strane Kluba roditelja i nastavnika pod vođstvom nastavnice Jelene Popare gde su učestvovali učenici 6.razreda. Cilj ove radionice je bio da se učenici upoznaju sa kreativnim procesima kroz osnovne glumačke veštine, oslobađanje od treme, straha, nesigurnosti pri izlaganju pred kamerom i drugarima, ovladavanjem osnovnim tehnikama videografije, montaže i kompozicije. Razvijanje „kreativnog ventila“ kao alternative nezdravih metodama za oslobađanje od stresa kao što je između ostalog pušenje.

Radionice sa učenicima radili su glumci i to Uroš Novović i Rastko Vujisić koji su posle dva dana rada sa učenicima prezadovoljnim kako sa njihovim znanjem tako i sa njihovom saradnjom kroz rad.

Nastavnica Jelena je istakla da radionice koje su rađene sa učenicima su proširile i utvrdile znanje iz predmeta informatike i zahvaljuje se MISSION: OXYGEN (Misija: Kiseonik) koje je organizovalo Propulsion Fond u saradnji sa Reflektor Teatrom.

Izjave Uroša Novovića i Rastka Vujisića

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.