Opština Sečanj nagradila najbolje studente

1.211

Povodom školske slave Sveti Sava juče, 26. januara 2017. godine su u Većnici SO Sečanj predsednik opštine Predrag Rađenović  i Nataša Vukoje, supruga Predraga Miloševića, pokojnog predsednika opštine uručili nagrade najboljim studenitima. Ovu tradicionalnu nagradu, knjigu i 20.000 dinara, ove godine dobilo je 75 studenata sa prosečnom ocenom iznad 8.00. Svečanoj dodeli nagrada prisustvovali i Arsen Plahin, predsednik Skupštine opštine Sečanj i Darko Vukoje, pokrajinski poslanik.

Svim nagrađenim studentima i studentkinjama kao i njihovim roditeljima  čestitao  je predsednik Predrag Rađenović izražavajući i nadu da će mnogi od njih nastaviti život u ovom mestu koje se kao i mnoga druga suočavaju sa negativnim prirodnim priraštajem. Ova kao i mnoge druge mere i poticaji preduzimaju se upravo u cilju da se demografska slika poboljša pročitavši u nastavku poruku koju je uputio svim školama sa teritorije opštine:

-„Životno delo Svetog Save predstavlja trajnu prosvetiteljsku civilizacijsku tekovinu, koja nas podseća da je ulaganje u mlade, kao i briga o njima, siguran put  u izgradnji boljeg i sigurnijeg društva. Čestitam Vam Savindan i želim da svaki dan u školi bude ispunjen osmesima i uspesima“, rekao je Predrag Rađenović predsednik opštine Sečanj.

Najbolji student opštine Sečanj je Nebojša Obrknežev iz Boke sa prosečnom ocenom 10.00.

Nakon svečanog prijema za sve studentei njihove roditelje priređen je prigodan koktel.

Spisak nagrađenih studentata možete pogledati ili preuzeti ovde.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.