Opština Sečanj nagradila svoje studente

0 1.258

Već deset godina unazad, opština Sečanj tradicionalno nagrađuje svoje najbolje studente, koji su svojim zalaganjem i trudom ostvarili prosek sa minimalnom ocenom osam.
51e69d13101feindeks--foto-D-JEVREMOVICH
Novčane nagrade u iznosu od dvadeset hiljada dinara i nagrade u vidu knjige, opština je dodelila mladim nadama u subotu 25. januara, a za sve prisutne bio je organizovan i koncert Nevernih beba koji je protekao u najlepšoj atmosferi.
Osamdeset i osam naših sugrađana, studenata, dobilo je nagrade, među kojima su i oni najbolji ove godine, sa prosekom deset, studentkinja Pravnog fakulteta, Branislava Arađan iz Jaše Tomić i student Rudarsko – Geološkog fakulteta, Nebojša Obrknežev iz Boke.
Na listi su se našli i studenti sa prosečnom ocenom preko 9.00: Mina Svorcan, Anica Milošević, Snežana Aćimović, Marina Milić, Aleksandar Armacki, Dejana Grbić, Vule Reljić, Milutin Kokotović, Dragutin Jegdić, Slobodan Pajić i Ivana Ivanišević iz Sečnja, Obrad Morača, Miloš Višekruna i Milica Maksić iz Krajišnika, Isidora Petković, Tijana Arađan i Isidora Rajić iz Jaše Tomić, Grozda Stojanović i Božana Čikić iz Konaka, Ivan Lukić iz Banatske Dubice, Slađana Žigić i Rade Milović iz Boke, Predrag Popov i Adela Karaman iz Jarkovca, Radivoj Stupar, Marija Krnetić i naša novinarka Nataša Šaru iz Sutjeske.
Kako je ovo već jubilarna deseta godina dodele opštinskih nagrada, zanima nas kako zapravo studenti opštine Sečanj vide svoju budućnost u selu iz kojeg dolaze?
Na anketu možete odgovoriti u komentarima.

1. Koliko je po vama teško, ali i isplativo ostvariti najbolji prosek?
2. Koliko je po vašem mišljenju odricanja potrebno?
3. Kako vidite svoju budućnost?
4. Da li imate nameru da se vratite u svoje mesto posle završenih studija (škole)?
5. Ako ne, da li biste se vratili ukoliko biste imali obezbeđen posao?
6. Kako vidite budućnost opštine?
7. Šta biste poručili drugim studentima?
8. I za kraj šta biste poručili stanovnicima opštine Sečanj?

Jovana Petrov

Spisak ostalih studenata priložen je uz tekst, a svim uspešnim studentima još jednom čestitamo i želimo im da nastave tim putem.

Spisak nagrađenih studenata možete pogledati ili preuzeti ovde.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana