Opština Sečanj za kvalitetnije obrazovanje u rangu najvećih gradova Srbije

0 1.039

Obrazovanje-00U četvrtak, 02.06.2016. godine u 12:00h , odžan je okrugli sto u Maloj većnici opštine Sečanj, na kojem je predstavljen projekat “PARTNERSKI ZA OBRAZOVANJE 5+”.

Projekat se realizuje pod pokroviteljstvom Fondacije za otvoreno društvo i UNICEF-a.

Liderski tim opštine Sečanj (Ivana Škrbić, Vildana Ćulibrk, Marica Meljanac, Jelena Janjić, Jelena Guran), koji rade na projektu pod nazivom “Sa razlikama, a zajedno”, predstavio je aktivnosti realizovane u školama: OŠ „ Stevan Aleksić” Jaša Tomić, OŠ„Ivo Lola Ribar” Sutjeska, OŠ„Slavko Rodić” Krajišnik i pozvao prisutne da se priključe formiranju osnivanja kluba nastavnika i roditelja na nivou Lokalne zajednice, a u cilju kvalitetnijeg obrazovanja naše dece.

Rezultat rada kluba daće smernice za zajedničko delovanje na nacionalnom nivou, kroz osnivanje i rad nacionalne asocijacije nastavnika i roditelja „PARTNERSKI ZA OBRAZOVANJE ” .

Ovim projektom opština Sečanj je dobila šansu da svojim kvalitetom parira izabranim gradovima (Beograd, Novi Sad, Subotica, Čačak, Niš, Kraljevo, Leskovac, Novi Pazar i Loznica), koji učestvuju na konkursu „OBRAZOVANJE ZA 5+”.

08.06.2016. godine sa početkom u 18:00h u Domu kulture u Sečnju, održaće se završna priredba učenika sve tri škole, koje učestvuju u projektu i samim tim opravdati naziv i učešće u projektu „ SA RAZLIKAMA, A ZAJEDNO”.

Obrazovanje-08

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana