Osnovano je Savetovalište za brak i porodicu u okviru Centra za socijalni rad opštine Sečanj

0 1.356

Kao jedna od mera populacione politike u 2019. godini od 1. novembra osnovano je Savetovalište za brak i porodicu u okviru Centra za socijalni rad. Od tada funkcioniše kao vid organizovane profesionalne podrške i pomoći građanima opštine Sečanj koji imaju teškoće u domenu individualnog, bračnog i porodičnog života.
-“Rad Savetovališta za brak i porodicu finansiraju Kabinet Ministra bez portfelja zadužen za demografiju i populacionu politiku i lokalna samouprava. Sve usluge su besplatne. Kao otvoren oblik socijalne i porodično pravne zaštite Savetovalište se bavi savetodavno-terapijskim radom, preventivnim aktivnostima, informativno-edukativnim i istraživačkim radom. Ciljna grupa je zdrava i populacija sa rizikom, a problematika su individualni, partnerski, roditeljski i porodični problemi. Principi rada su dobrovoljnost dolazaka, zagarantovana diskrecija i poštovanje etičkog kodeksa struke.” izjavila je Milimirka Antić direktorka Centra za socijalni rad.
Radno vreme Savetovališta sa građanima je svake srede od 15.00 do 18.00 sati. Tretman se zakazuje telefonom ili lično. Tajnost podataka do kojih se dolazi u toku terapijskog rada je zagarantovana. Klijenti mogu, a i ne moraju dati lične podatke.
Savetovalište je na adresi: Vožda Karađorđa 71, Sečanj
Brojevi telefona za zakazivanje: 023/3841082, 0698036620

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana