Otvoren pogon „Teknostruture“ u Zrenjaninu

0 868

tecnoctrutture-01

Delegacija opštine Sečanj na čelu sa Milošević Predragom, predsednikom opštine i Plahin Arsenom, predsednikom Skupštine opštine Sečanj kao gosti grada Zrenjanina je danas, 17. septembra 2016. godine prisustvovala svečanom otvaranju pogona italijanske kompanije „Teknostruture”(Tecnostrutture) u zrenjaninskoj industrijskoj zoni „Jugoistok-Ečka”. 

karasi-01Radi se o velikom ulaganju italijanske kompanije „Teknostruture” a u proizvodnom pogonu u Zrenjaninu, od približno 4.000 kvadratnih metara, biće angažovano 30 radnika, a proizvodiće elemente čeličnih konstrukcija za izgradnju mostova, aerodroma, stadiona, velikih tržnih centara i industrijskih objekata. Vrednost investicije je 3,5 milio na evra, a veći deo proizvodnje u Zrenjaninu biće namenjen inostranom tržištu. Investitor je već najavio i dalja ulaganja u Zrenjaninu u iznosu od šest miliona evra.

Vrpcu su zajednički presekli ministar privrede u Vladi Srbije Goran Knežević, Đuzepe Verna (Giuseppe Verna), osnivač i predsednik „Teknostruture”, Antonio Lućani (Antonio Luciani), gradonačelnik italijanskog grada sedišta „Teknostruture“ Frankavila al Mare (Francavilla al Mare), predsednik regije Abruco (Abruzzo) Lućiano Di Alfonso (Luciano D Alfonso), ambasador Italije u Srbiji Đuzepe Manco (Giuseppe Manzo) i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić.

tecnoctrutture-02

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana