Pada sneg u Jaši!

0 1.842

Sneg je u srednjem Banatu počeo je da pada oko 6:30, i prema rečima Milana Sakana, rukovodioca Zimske službe u zrenjaninskom Vojvodinaputu, trenutno je na snazi 3. stepen mobilnosti, odnosno angažovano je 75% mehanizacije za čišćenje snega. So je tokom prepodneva posuta na putu Zrenjaninin-Čenta; Farkaždin-Titel, a solenje je vršeno i na putevima Zrenjanin-Konak, Zrenjanin-Žabaljski most, Zrenjanin-Kikinda, kao i po lokalnim putevima u samom gradu i ka naseljenim mestima. Čišćenje na nekim putevima otežava vetar.

Zimska služba pokriva područje srednjeg i severnog Banata, održava državne puteve 1. i 2. reda, ali i oko 80 km lokalnih puteva.

U Jaši Tomić sneg pada bez prestanka od sedam sati i još nisu čišćeni putevi. Nadamo se da će u toku dana biti očišćen bar put od Sečnja preko Jaše do Krajišnika, a možda i neće. Pre nego što smo pripremili tekst za objavu dobili smo najsvežije informacije da od Jaše do Sečnja nije čišćen sneg niti ima tragova kola, pa je jedva prohodno. Savetujemo da se ne kreće na put bez preke potrebe, jer su i smetovi na pojedinim delovima kolovoza. Skoro ista slika je i od Sečnja do Boke, a nezvanično smo saznali da ni na toj deonici nije čišćen put, niti je bacana so.

Deo teksta preuzet sa fejsbuk stranice RTV Zrenjanin Studio.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana