Pala i Jabuka

0 1.766

radnicki-1Susret 24. kola između Radničkog iz Jaša Tomića i Jabuke iz istoimenog mesta za obe ekipe je bila veoma bitna utakmica, jer su domaćinima bodovi bili neophodni za opstanak, a Jabuka je bila pre ove utakmice prvoplasirana sa samo dva poraza  i bodovi su im bili neophodni da zadrže poziciju na tabeli.

Na početku meča gosti se bolje snalaze i u konstantnoj su prednosti od 2-3 gola. Povreda srednjeg beka Čizmaševa samo pogoršava situaciju u redovima domaćih, a Jabuka vodi sa velikih 3-7. U tim trenucima umesto Avdalovića na gol Radničkog staje Jović, zaustavlja par otvorenih šuteva, pa plavi prilaze na 1 gol razlike. Ipak,  iz deveterca primaju gol do isteka prvog dela igre tako da gosti odlaze na odmor sa 2 gola prednosti.

Drugi deo igre donosi potpuno drugačiju sliku na terenu. Odbrana Radničkog funkcioniše odlično a do tada neprimetni Avdalović čini čuda na golu. Fazekaš, Slavković, Molnar i Miladinov golovima preokreću rezultat, pa je plus 2 za domaće. Tada dolazi do povrede kapitena domaćih Slavkovića a rezultatska klackalica se nastavlja do samog kraja susreta. Moramo spomenuti da dva momka koja do sada nisu imala veliku minutažu u timu domaćih Bančov i Čipak I. odlično odmenili povređene saigrače a jedan od ključnih trenutaka je 59. minut i pogodak Čipaka iz solo akcije kojim Radnički pobeđuje rezultatom 32-30.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana