Petrović zaslužan za bod u gostima

0 820

RK „Radnički″ Jaša Tomić – RK „Srem SM“ Sremska Mitrovica 34:34 (15:14)

Radnicki - Srem SM - 10

U nedelju, 12. oktobra 2014. godine u Hali sportova u Jaša Tomiću odigrana prvenstvena rukometna utakmica između ekipe Radničkog i gostujuće ekipe Srem SM iz Sremske Mitrovice.

RK „Radnički″
Mates B., Savić A., Nović S., Parivodić D., Kelčov A., Kalapiš D., Miladinov D., Radošević D., Janjić S., Molnar D., Pašajlić N., Čipak M., Popara N., Slavković N., Čizmašev V., Avdalović M., Janjić G. i Jović D.

RK „Srem SM“
Bjelić N., Maričić N., Milovanović M., Beljić S., Maričić S., Mišković C., Krstić M., Petrović S., Marjanović M., Karan L., Dobrišić S. i Milutinović Dž.

Delegat: Krajinović Novica
Sudija A: Bančov Denis
Sudija B: Ivankov Dalibor

Sve što čini jednu rukometnu utakmicu interesantnom viđeno je pod svodovima dvorane u Jaša Tomiću u petom kolu DRLS. Sastali su se “Radnički” iz Jaše Tomić i “Srem SM” iz Sremske Mitrovice.
Meč bolje otvaraju gosti i vode sa tri gola razlike, ali raspoloženi Pašajlić pokreće ekipu Radničkog pa dolazi do preokreta i u 22. minutu je plus 4 za domaće. Gosti ne predaju tako lako, pa prednost domaćih se lagano topi, ipak je na poluvremenu 15:14 za Radnički.

U drugom poluvremenu opet su gosti tim koji se bolje snalazi, pa u 37.minutu vodi Srem sa 4 gola razlike. Ipak, domaći tu razliku smanjuju na pristojinih -2 i sve do 40 sekundi pre kraja igra se gol za gol. Tada nastupa drama na terenu, gosti imaju napad i gube loptu, a Radnički za 10 sekundi postiže pogodak. Ni 25 sekundi nije bilo dovoljno da gosti sačuvaju prednost, brzoplet šut u napadu bez ikakve potrebe, kontra domaćih i Čizmašev pogađa za konačnih 34:34.

– “Jako teška utakmica, puna obrta, golman Srema Petrović je potekao iz naše škole i to što poznaje naše igrače je obilato koristio i pravio čuda na golu. Sa druge strane Pašajlić i Popara su sjajno igrali i pogurali našu ekipu. Bez obzira na izgubljeni bod tim je pokazao karakter i da se nikad ne predaje.” – za NMR Info izjavio je Darko Ivković, tener rukometnog kluba “Radnički”.

Radnicki - Srem SM - 27
Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana