Pioniri Radničkog 1911 osvojili prvo mesto na turniru

1 931

U subotu, 11. februara 2017. godine u Hali sportova u Jaša Tomiću održan turnir u kategoriji pionira i petlića u malom fudbalu. Organizator turnira  je FK „Radnički 1911“ Jača Tomić.

Na turniru učestvovale ekipe iz Boke, Jarkovca, Zrenjanina i Jaša Tomića.

Prvo mesto na turniru osvojila ekipa FK „Radnički 1911“ iz Jaše Tomić, drugo „Sloga“ iz Jarkovaca i treće „Naftagas“ iz Boke.

Za najbolje strelaca proglašen Ivošević iz FK „Radnički 1911“ Jaša Tomić. Najbolji golman je Popović – FK „Radnički 1911“ Jaša Tomić dok je za najboljeg golmana izabran Stojkov iz ekipe „Sloga“ Jarkovac.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
  1. Sebastijanov Lukac komentariše

    Cestitam i zelim da nastave ovako i da njihovo postojanje nije greska vec svojim rezultatima potsticu i ostalu decu da se opredele za sport tj. fudbal.I da dodam: Odrzan i turnir petlica ucestvovali ekipe iz Boke. Jarkovca< Jase Tomica i devojcice iz Zrenjanina Prvo mesto:Naftagas Boka drugo Radnicki 1911 J. Tomic treceSloga Jarkovac i cetvrto devojcice i Zrenjenina.Najbolji strelac Jaksic Naf. Boka! Najbolji igrac Trisic Naf. Boka i najbolji goman Nevena Eremic devojcice Zrenjanin. Kao trener FK. Radnicki 1911 i organizator pozdravljam sve ucesnike i publiku!

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana