Pobeda Radničkog u gostima

1.230

„Talentom se dobijaju utakmice, ali timskim radom i inteligencijom se osvajaju titule.“

Majkl DŽordan

U četvrtom kolu Treće lige – Istok, RK Radnički je gostovao RK Vladimirovcu i ostvario ubedljivu pobedu 38:25. Na početku utakmice obe ekipe su igrale podjednako dobro što je i sam rezultat na poluvremenu potvrda toga 15:12 za RK Radnički. Nakon odmora igrači RK Radničkog su zaigrali mnogo energičnije i brže te je na kraju utakmice i sama razlika, golova i kvaliteta, bila evidentna.

Za igrača utakmice je proglašen mladi srednji bek Luka Glomazić sa osam pogodaka, koji postepeno pokazuje zrelost iz utakmice u utakmicu. Igrači koji su takođe obeležili utakmicu su povratnik u srpski rukomet Novica Pašajlić, kapiten Nemanja Slavković i iskusni Dejan Molnar. Trener Grahovac ističe da je pobeda proizišla iz timske igre, čemu i svedoči gotovo ravnomerno raspoređen broj pogodak među igračima. Iako je rano pričati o osvajanju prvog mesta, stiče se utisak da RK Radnički ide pravim putem podstaknut timskim duhom.

Sledeća utakmica se igra u subotu 20. X 2018. sa početkom od 17:30 časova, kada će RK Radnički ugostiti istoimeni klub iz Kovina.

Tekst i foto: Dragan Radošević

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.