Počela instalacija nove ulične rasvete

1.751

Firma Petrol d.o.o. iz Beograda je na raspisanom tenderu opštine Sečanj 2018. godine dobila posao isporuke i montaže novih energetsko efikasnih LED svetiljki u svim mestima opštine.
Ugovor sa lokalnom samoupravom potpisan je 10. decembra 2018. godine a sa montažom rasvete čekali su se samo povoljni vremenski uslovi.
Danas su sa demontažom starih svetiljki i montažom novih LED svetiljki počeli u Jaša Tomiću.
“Jako smo ponosni što ćemo u opštini Sečanj realizovatii prvi JPP projekat, koji će opštini uz uštedu energije i novca, obezbediti i nadzor nad radom sistema javnog osvetljenja u realnom vremenu, pomoću daljinskog nadzora i dnevnog sprovođenja energetskog knjigovodstva.
Svetlosna infrastruktura predstavlja jednu od najvažnijih infrastruktura u razvoju pametnog grada. Efikasno i ekonomično javno osvetljenje pruža udobnost osvjetljenja korisnicima javnih prostora, pruža veću prometnu i opštu sigurnost, smanjuje potrošnju energije i time smanjuje svetlosnu zagađenost i zagađenje životne sredine“ izjavio je Uroš Bider, direktor Petrol d.o.o. Beograd.
“Zamena kompletne ulične rasvete u svim mestima naše opštine je samo jedan od mnogih projekata na kojima radimo. Montažom nove Led rasvete nesumnjivo će se, pored odličnog osvetljenja ostvariti ušteda i smanjiti potpuno troškovi održavanja“ izjavio je Predrag Rađenović, predsednik opštine Sečanj.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.