Poklon za Jevrem Bala, vicešampiona Balkana u karateu

0 1.599

Danas je Predrag Rađenović predsednik opštine Sečanj uručio poklon Bala Jevremu, mladom karatisti iz Sečnja za izuzetne uspehe na takmičenjima u Srbiji i inostranstvu.
Jevrem Bala je ove godine na Balkanskom karate šampionatu koji je održan u Hrvatskoj osvojio drugo mesto. Bala je član karate kluba “Hercegovina IPON” iz Sečnja, trenira u Boki a trener mu je Nikola Škorić.
Rađenović je mladom karatisti uručio poklon ali i obećao da će lokalna samouprava u sledećoj godini još više pomagati jer su obezbeđena sredstva iz budžeta.
Svečanoj dodeli prisustvovala je i Jovana Milošević bivša reprezentativka, druga na evropskom i prva na Balkanu nekoliko puta.
Karate klub “Hercegovina IPON” iz Sečnja je rasadnik budućih šampiona. U svojim redovima imam mlade karatiste koji već osvajaju zapažene rezultate na takmičenjima u Srbiji. Svakako treba spomenuti Spahić Jelenu, Angelu Milošević i Dragana Šešliju koji ima samo 6 godina i veliki je potencijal. O njima i njihovim rezultatima će se svakako više čuti u bliskoj budućnosti.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.