Pokrajinska Vlada obezbedila novo sanitetsko vozilo za Dom zdravlja Sečanj

0 1.288

Pokrajinska vlada obezbedila još 21 sanitetsko vozilo za zdravstvene ustanove u AP Vojvodini, a između ostalih vojvođanskih mesta, vrednu donaciju dobio je i Dom zdravlja u Sečnju.

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je ključeve 21 sanitetskog vozila sa pratećom medicinskom opremom predstavnicima zdravstvenih ustanova u AP Vojvodini, za šta je iz pokrajinskog budžeta izdvojeno 100 miliona dinara.

Sanitetsko vozilo je dostavljeno Domu zdravlja gde su bili prisutni Predrag Rađenović predsednik opštine Sečanj i doktorka Jasmina Šešlija, vd direktorka Doma zdravlja Sečanj sa svojim saradnicama.

Za prethodne dve godine ovo je drugo sanitetsko vozilo koje je Pokrajinska vlada obezbedila našem Domu zdravlja, čime je znatno unapređen kvalitet pružanja zdravstvenih usluga građanima naše opštine. Ovo su veoma vredna ulaganja za našu ustanovu, a nama ostaje da kao i do sada budemo pravovremeno i stručno na usluzi našim sugrađanima, sa zadovoljstvom konstatuje Jasmina Šešlija, vd direktorka Doma zdravlja Sečanj.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana