Poraz Radničkog dovodi u pitanje opstanak u ligi

827

Sinoć, 4. marta 2018. godine odigrana prvenstvena rukometna utakmica DRLS lige u kojoj je Radnički dočekao ekipu Pančeva.

Poveli su gosti iz Pančeva sa 0:3 na početku utakmice DRLS protiv domaćina Radničkog iz Jaše Tomića. Međutim,  raspoloženi za igru Molnar praćen Glomazićem i kapitenom Slavkovićem vrlo brzo vraćaju utakmicu u egal. Tokom prvog dela igre ipak se gosti bolje snalaze i na odmor odlaze sa golom prednosti.  Rezultat 15:16 za Pančevo.

U nastavku ista slika na parketu, potpuno ravnopravan duel a ekipe se smenjuju u vođstvu. Prvi do osetnije prednosti dolaze gosti u pedesetom minutu i vode sa 23:26. Duža klupa pančevaca je tas na vagi u ovom duelu a posle ishitrenog šuta mladog Aćimovića gosti odlaze na plus četiri i tog momenta je utakmica odlučena. Rutinski Pančevo završava ovaj duel i pobeđuje rezultatom 27:31.

Ovim porazom su rukometaši Radničkog još više zakomplikovali sebi život i pitanje opstanka u rangu se čini nemogućim. Uzaludni su bili pokušaji najiskusnijeg Molnara koji je sinoć podsetio na najbolje igračke dane, nije imao u timu raspoložene saigrače, te je poraz bio neminovan.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.