Poraz u Novoj Pazovi

0 789

pazovaGostovanje u Novoj Pazovi je kao i obično, kada se susretnu ova dva tima bio susret pun preokreta i neizvesnosti. Od prvog momenta gosti iz Jaša Tomića vode sa golom prednosti i do 23. minuta su bolji tim. Ipak, domaći uspevaju da izjednače i da završetkom prvog dela igre i povedu, pa je na poluvremenu 12:11 za ekipu Nove Pazove.
U nastavku susreta domaći imaju taj gol prednosti, a gosti čak 7 puta poravnavaju rezultat. Dobrom igrom u odbrani jašatomićani uspevaju da preokrenu stanje na semaforu pa je u 47. minutu 16:18 za goste. Ipak, domaća ekipa u zadnjih deset minuta dodaju gas i dobijaju ovaj susret rezultatom 26:21.

-„Nismo iskoristili svoje šanse pri rezultatu 16:18. Imali smo dva napada, ali smo ih promašili i tu leži uzrok poraza. Dozvolili smo sudijama Markoviću i Gugleti da rešavaju ovaj meč. Mislim da je deset odluka na našu štetu previše za jedan ovakav neizvestan meč. No, čestitam ekipi Nove Pazove na pobedi, fer i korektnoj igri“ – Izjavio je za NMR Info Darko Ivković, trener rukometnog kluba „Radnički.“

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana