Poražen lider lige

0 998

Nakon dva uzastopna poraza rukometaši Radničkog su u 11. kolu dočekali Vrbas Carnex 2, lidera DRLS Sever.
rk radnicki
Nisu jašatomićani u dobrom raspoloženju spremali ovaj meč, jer su poraženi kao domaćini od ekipe Sivca, a pretrpeli su i poraz od ekipe Jabuke u gostima. Samopouzdanje kod igrača je poljuljano, a nervoza prisutna. Međutim, da su sposobni da prebrode sve situacije pokazali su od početka meča sjajno igrajući odbranu, a sve što odbrana propusti rešava fantastični Jović na golu domaćih. Verovatno mu je ovo najbolja partija u dosadašnjoj karijeri, a svojim intervencijama je do ludila dovodio igrače Vrbasa. Laka realizacija iz kontri, pa rezultat iz momenta u momenat raste u korist domaćih, pa je na poluvremenu 19:7 za Radnički.

Ništa se značajnije nije promenilo ni u drugom poluvremenu, a svi igrači koje je uveo trener Ivković daju svoj maksimum, pa je na kraju 39:20 za momke u plavim dresovima.

-“Nisam očekivao da na relativno lak način dobijemo utakmicu protiv prvoplasirane ekipe našeg takmičenja, ali je fantastični Jović pokrenuo ceo tim, mada ovaj visok rezultat nije realna slika snage i kvaliteta ova dva tima.” – za NMR Info je izjavio Darko Ivković, trener ekipe Radnički.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana