Poražen lider prvenstva

0 640

hercegovina-2

Svi preduslovi za dobru rukometnu predstavu su postojali. Sa jedne strane lider prvenstva i neporažena ekipa iz Banatskog Karlovca, a sa druge tim Hercegovine željan igre i nadigravanja. Publika je to osetila, pa su tribine hale u Jaša Tomiću bile pune još pre početka meča.

Prava bitka je viđena u prvom poluvremenu a ekipe se smenjuju u vođstvu. Od sedmog minuta veliki hendikep za sečanjce je povreda prvog levog beka Sebastijanova. Međutim, momci sa klupe Aćimović, Čorlija i Meljanac uspevaju da neutrališu ovaj nedostatak, pa se na poluvreme odlazi rezultatom 14:14.

Drugi deo meča počinje povredom kapitena domaćih Novakovića a na gol staje mladi Babić i sa nekoliko intervencija daje krila svom timu. U 37.minutu Hercegovina prvi put vodi sa 3 gola razlike, ali su gosti poznati kao uporan tim koji nikad ne odustaje i dobrom igrom u odbrani uspevaju da utakmicu vrate u egal. Ulaskom mladog Čorlije situacija se na terenu menja a spomenuti igrač, zajedno sa već standardnim levim krilom Komarom napade domaćih čini tečnijim i brzim. Dobro igrom u tom periodu Hercegovina u 48. minutu vodi sa 24:19.Da utakmica tog trenutka ne bude rezultatski gotova pobrinuo se golman gostiju Bogdanović, koji sa par odbrana vraća svoj tim u igru. U poslednji minut se ulazi vođstvom domaćih sa samo jednim golom razlike. Posle zatraženog  tajm-auta trenera Ivkovića najiskusniji na terenu Andrijašević preuzima odgovornost i posle njegove asistencije  Zubac postiže gol za konačnih 28:26 za Hercegovinu.

Najbolji igrač ovog meča je levo krilo Hercegovine, Komar Branislav, strelac 8 pogodaka.

hercegovina-1

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana