Posetioci odabrali najbolju fotografiju

0 1.004

U organizaciji Turističke organizacije opštine Sečanj “Miholjski susreti sela opštine Sečanj” ove godine su održani u Jaši Tomić u subotu, 24. septembra.
U sklopu bogatog programa Turistička organizacija opštine Sečanj je upriličila i izložbu fotografija sa „Foto safarija Jaša Tomić“ koji se po peti put održao a u organizaciji NMR Info i Foto kluba “CD13” iz Zrenjanina. Posetioci su svojim glasovima izabrali tri najbolje fotografije a turistička je obezbedila nagrade.
Po glasovima posetilaca nagrade su osvojili:
I mesto – Laslo Justin, Bečej -Tri pogleda
II mesto – Slobodan Čavić, Šimanovci-Sećanja
III mesto – Nevena Stevanović, Zemun-Sara Kej
Zahvaljujući lokalnoj samoupravi i Turističkoj organizaciji opštine Sečanj na čelu sa direktorkom Miljanom Milošević foto safari Jaša Tomić traje već pet godina. Iz godine u godinu je safari sve bolji i bolji, ogroman broj izuzetnih fotografa poseti Jašu Tomić i posedujemo zavidnu kolekciju odličnih fotografija. Ovogodišnjim konkursom žiri je odabrao 80 fotografija a biće organizovano čak tri izložbe, Prvu je u Jaši Tomić organizovala turistička organizacija i obezbedila nagrade a za najbolje fotografije su glasali posetioci. Druga će u nedelju biti postavljene na Salašu 137 u okviru velike manifestacije ROGALJ a treća u prvoj polovini oktobra na glavnom trgu u Zrenjaninu.

I mesto – Laslo Justin, Bečej -Tri pogleda
II mesto – Slobodan Čavić, Šimanovci-Sećanja
III mesto – Nevena Stevanović, Zemun-Sara Kej

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.