Posle 34 godine izbušen je novi bunar u Neuzini

0 1.234

JKP Sečanj je danas, 8. marta zvanično priključio na vodovodnu mrežu novi bunar u naseljenom mestu Neuzina. Simboličnim priključenjem bunara na vodovodnu mrežu prisustvovali Nebojša Meljanac, predsednik opštine Sečanj, Milan Grubor njegov zamenik, Dragana Marton predsednica Skupštine opštine Sečanj i Slavko Romić načelnik opštinske uprave.


-“Posle 34 godine izbušen je novi bunar u Neuzini. U ovoj godini je u planu bušenje još pet bunara u opštini Sečanj za koja su već obezbeđena sredstva i to: Sečanj, Šurjan, Jaša Tomić, Krajišnik i Jarkovac.”, za NMR Info izjavio Nebojša Meljanac predsednik opštine Sečanj.


-“Prethodni bunar je bio u funkciji od 1989. godine i ovom investicijom će vodosnabdevanje u naseljenom mestu Neuzina biti rešeno na duži rok. Izvršena su sva potrebna testiranja, mikrobiološke analize vode su ispravna, a kapacitet novog bunara iznosi 15 l/s. Ovom prilikom se zahvaljujemo pokrajinskoj vladi na izdvojenim sredstvima i Opštini Sečanj, na čelu sa predsednikom Nebojšom Meljancem na inicijativi i angažovanju oko ovog projekta.”, rekao je Danijel Đurić direktor JKP “Sečanj”.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana