Pozorišna predstava „Ko je ko“

960

NOVI SAD – Pozorišna predstava Pozorišnog kluba „Gest“ iz Sečnja pod naslovom „Ko je ko“, po tekstu čiji su autori Rej Kuni i Džon Čepmen, biće održana u subotu, 09. decembra od 20 časova u velikoj Sali Saveza sindikata Srbije, Novi Sad, Bulevar Mihajla Pupina broj 24.

Pozorišni klub „Gest“ okuplja više od 100 članova, mladih kreativnih ljudi, entuzijasta koji žele da unaprede kulturno stvaralaštvo u opštini Sečanj.

Do sada su ostvarili šesnaest pozorišnih predstava i scenskih igri, organizaciju Međunarodnog pozorišnog festivala Gest na kom su ugostili pozorišne trupe iz Srbije, Italije, Rumunije, Francuske, Bosne i Hercegovine, Mađarske, Švedske i Austrije, Internacionalne likovne kolonije Gest, kao i nekoliko koncerata, likovnih izložbi i književnih večeri.

Reditelji predstave su Saša Ćorković i Zorica Novaković, a glumačku ekipu čine: Miljana Salatić, Saša Ćorković, Luka Gaćinović, Milan Ilić, Mirjana Dangubić, Aleksandra Krstić, Snežana Radmilović, Miljana Milošević i Milorad Jović. Ekipa iza scene, bez koje ništa ne bi bilo onako kako jeste: Ana Sekulić, Marko Ilić i Marko Samardžić.

Gostovanje pozorišnog kluba „Gest“ iz Sečnja našem gradu predstavlja jedan od prvih koraka u realizaciji Protokola o saradnji koji su nedavno potpisali predstavnici Mesne zajednice Sečanj iz Sečnja i MZ „Sonje Marinković“ iz Novog Sada.

Izvor: RTV

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.