Predrag Rađenović potpisao Ugovore o poslovnoj saradnji sa medijima

1.151

Opština Sečanj je ove godine po prvi put raspisala Konkurs za sufinansiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti informisanjana na teritoriji opštine Sečanj za 2018. godinu.

Na raspisanom Konkursu za sufinansiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti informisanja na teritoriji opštine Sečanj za 2018. godinu, veliki broj medija je prijavilo svoje projekte koji bi bili finansirani delom od strane opštine.

Stručna Komisija je izvršila ocenu projekata i jednoglasno donela Zaključak da su sredstva lokalne samouprave planirana za medije, u iznosu od 2 miliona dinara, odobrena za 7 podnosilaca projekta i to:

LINEA ELECTRONICS, poslovna jedinica KTV marketing Zrenjanin, ZR KLIK Zrenjanin, List Zrenjanin, NMR INFO, List Dnevnik i TV SANTOS sa dva projekta.

Na osnovu Zaključka stručne komisije predsednik opštine Sečanj, Predrag Rađenović je danas potpisao sve Ugovore o sufinansiranju projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti informisanja na teritoriji opštine za 2018. godinu.

 

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.