Predrag Rađenović uručio poklon Violeti Todorov

1.181

Predsednik opštine Sečanj Predrag Rađenović je Violeti Todorov iz Jarkovca uručio poklon u znak pažnje za njene postignute izuzetne rezultate na Svetskom prvenstvu u paratekvondou održanom u Antaliji. Violeta Todorov je osvojila bronzanu medalju u kategoriji do 49 kilograma.
Rađenović je ispred lokalne samouprave Violeti uručio mobilni aparat koji joj je svakako bio potreban, čestitao na uspesima i rekao da će joj opština uvek izaći u susret i pružiti svu neophodnu pomoć.
Čestitke Violeti uputili si i Ljiljana Kitić, zamenik predsednika opštine Sečanj, Arsen Plahin, predsednik Skupštine opštine Sečanj i Darko Vukoje, pokrajinski poslanik.
Posle izuzetnih rezultata sa evropskih i svetskih takmičenja Violeta Todorov iz Jarkovca na najbolji način prezentuje svoju zemlju, svoje selo i opštinu Sečanj. Violeta je za izuzetne rezultate 2016. godine primila i oktobarsku nagradu opštine Sečanj i iz godine u godinu napreduje.
Violeta trenira u beogradskom klubu Tigra i priprema se za olimpijske igre koje će se sledeće godine održati u Japanu.
Pored sporta kojim se uspešno bavi, Violeta velike uspehe postiže i u slikarstvu. Izložbe je već imala, a planirana je i aukcija njenih slika. Plan joj je da se upiše na Likovnu akademiju.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.