Predrag Rađenović – Uvodim novi način rada!

2.878

Na XI sednici Skupštine opštine Sečanj, Predrag Rađenović se obratio odbornicima izveštavajući ih o radu i aktivnostima lokalne samouprave od njegovog imenovanja za predsednika opštine.

-“Uvodim novi način rada, pokušaću da smirim strasti, posebno posle lokalnih izbora za članove Saveta mesnih zajednica i daću sve od sebe da budemo jedna sjajna opština kojom ćemo se svi ponositi, jer ona to svakako zaslužuje. Pozivam ujedno i sve odbornike da se aktivno uključe i svojim angažovanjem i konstruktivnim radom doprinesu u izgradnji bolje budućnosti svih naših građana”, rekao je predsednik Rađenović, a u nastavku izlaganja pohvalio rad Zorana Rikala i sportskog Saveza opštine Sečanj, čestitao svim predsednicima Saveta mesnih zajednica.

Predsednik Rađenović je informisao odbornike da je veliki dug za gas koje su koristile škole u iznosu od 58 miliona dinara i kamate uspeo da reprogramira a za nekoliko dana će potpisati i ugovor. Kamata će se isplaćivati u 24 mesečne rate dok će se glavni dug isplatiti na 12 mesečnih rata. Urađen je i reprogram osiguranja po osnovnim školama u iznosu od 3,8 miliona dinara dok su  kamatu od 700 hiljada dinara otpisali. Isplaćeni su putni troškovi svim budžetskim korisnicima i isplaćene su plate zaključno sa 30. aprilom 2017. godine. Isplaćeni su svi dugovi mesnih zajednica zaključno sa 30. aprilom 2017. godine.

-“Radim na tome da, kao pilot projekat, preduzeće “Drekslmajer” uvede novu autobusku liniju od Krajišnika do Zrenjanina a boriću se da vrlo brzo ta linija pokrije celu našu opštinu”, rekao je Rađenović u nastavku napominjući da ima izuzetno dobre odnose sa Čedomirom Janjićem, gradonačelnikom Zrenjanina, veliku pomoć Gorana Kneževića, ministra privrede, a posebno ogromnu podršku SNS i da će zahvaljujući tome i sam maksimalno raditi da građani opštine Sečanj u bliskoj budućnosti bolje žive. Rađenović je pohavalio sve privrednike, a posebno preduzeće “Sveti Nikola” koje sa novootvorenom fabrikom PANFOOD za hladnu preradu povrća u Sutjesci zapošljava radnike i otvara nova radna mesta gde će se zaposliti mnogi građani opštine Sečanj.

Na kraju izlaganja predsednik Rađenović je rekao – “Prošlost je prošlost, sadašnjost je sadašnjost, a ja gledam samo u budućnost”.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.